Supermom Jerseykjole Supermom Jerseykjole
Universitet og høgskole

Studienivå

Bachelor, 3 år

Semester

6

Om studiet

Hvorfor velge dette studiet?
More More Sommerkjole amp; More More amp; InxpB4F4Med økende internasjonalisering er kommunikasjon på tvers av språkgrenser og kulturforskjeller viktig. Følgelig er det nødvendig med oversetting av mange typer tekster, blant annet undertekster på TV-programmer og filmer, tekst på internettsider, i programvare og i apper og en mengde formelle dokumenter som kontrakter, lisensavtaler, årsberetninger osv.

Den som oversetter, må ha varierte kunnskaper. God språkkompetanse i fremmedspråket er vesentlig, men like viktig er det å kunne uttrykke seg godt på norsk. Som oversetter må du ha gode kommunikative evner, være strukturert og kunne disponere tid og arbeidsoppgaver på en god måte for å kunne overholde stramme tidsfrister. Du bør være positiv til teamarbeid og dessuten til å stadig oppdatere deg når det gjelder bruk av teknologiske hjelpemidler i oversettingsarbeidet.

Supermom Supermom Jerseykjole Jerseykjole Studiet fokuserer først og fremst på fagtekster og sakprosa, men det som gjennomgås, har overføringsverdi til litterær oversetting.

Andre studieår tas ved et utenlandsk universitet, eventuelt kombinert med praksis ved et oversettingsbyrå i England.

Hva lærer du?

Opptakskrav

Generell studiekompetanse.

Anbefalte forkunnskaper:
God morsmålskompetanse eller tilsvarende i norsk, og gode basiskunnskaper i engelsk.

Cocktailkjole More More amp; amp; More More amp; Cocktailkjole More aXdxqfg

Kvalifikasjon/tittel

Bachelor i oversetting og interkulturell kommunikasjon - engelsk
Jerseykjole Supermom Supermom Jerseykjole nTgYxP Jerseykjole Supermom Supermom Jerseykjole nTgYxP Jerseykjole Supermom Supermom Jerseykjole nTgYxP Jerseykjole Supermom Supermom Jerseykjole nTgYxP Jerseykjole Supermom Supermom Jerseykjole nTgYxP Jerseykjole Supermom Supermom Jerseykjole nTgYxP
Overmateriale: 65% polyester, 35% viskose Materiale: Ribbestrikk