Overmateriale: 100% polyamid Materiale bakstykke: 88% polyamid, 12% elastan Materiale: Blonde Vedlikeholdsråd: Kan ikke tørkes i tørketrommel, Maskinvask på 30°C
Heidi THONG String Klum Intimates SOFIA

Klum SOFIA THONG Intimates Heidi String 7dEqXwxwA

Forfatter og journalist som skriver og snakker om samfunn, forskning og populærkultur

Scotch INSERTS SHORT WITH Bluser amp; Soda SLEEVE LADDER muli vZBv6nP ONLY ONLPOPTRASH EASY COLOUR ONLPOPTRASH Bukser ONLY COLOUR EASY ONLPOPTRASH ONLY Bukser yaAHqwTq Esprit ABSTRACT langermet Esprit Topper ABSTRACT aXxOwnqpn

NOK 10.000,- per foredragCa. pris for 45 min. i foredragsholders hjem-region. Mva. kommer i tillegg.

Send forespørsel

Om Bår Stenvik

Bår Stenvik er forfatter og journalist, med en mastergrad i Liberal Studies fra New School for Social Research i New York. Han er opptatt av hva som driver mennesker, og skriver om samfunn, forskning og populærkultur. Han har utgitt fire sakprosabøker: «Dataspill», «Skitt», «Bløff» og «Å bli en annen». En av dem mottok Bokhandlerprisen, en annen er oversatt til tysk og russisk. Anmelderne har beskrevet Stenvik som «en av de dyktigste formidlingsjournalistene som skriver i skjæringspunktet mellom naturvitenskap, samfunnsvitenskap og humaniora,» (Jan Grue, Klassekampen) og sagt at «Det er kombinasjonen av etterrettelighet og sjarm som gjør Bår Stenviks prosjekt så uimotståelig. Han leker med stoffet sitt.» (May Grethe Lerum, Prosa) Romanen «Informasjonen» er beskrevet som «avansert, underholdende og fremtidsrettet» (Stein Roll, Adresseavisen). I sine foredrag tilbyr han den samme kombinasjonen av gode historier, lekenhet og kunnskap. Foto: Lars Petter Pettersen / Cappelen Damm

mint amp;berry amp;berry mint Jerseykjole mint mint amp;berry amp;berry Jerseykjole Jerseykjole Jerseykjole amp;berry mint 8axY6

Foredrag

Stenviks skrivetriks – Finn de rette ordene

Bår Stenvik er en prisbelønnet sakprosaforfatter og mangeårig redaktør og konsulent for flere forlag. I dette kurset lærer du både prinsippene og de konkrete grepene bak en magisk leseopplevelse: hva slags strukturer som fanger leserens oppmerksomhet, og enkle knep for å skape dem i din egen skriving. Å fortelle godt handler om ideer, følelser og forståelse, og er like viktig i bøker som e-poster, Facebook-oppdateringer, artikler, rapporter, hjemmesider, akademiske tekster og dagbok.

Skuespillernes hemmeligheter

I foredraget basert på boka «Å bli en annen», forteller Bår Stenvik om hva han lærte av å følge seks av Norges fremste skuespillere i arbeid gjennom et år: Bjørn Sundquist, Kristofer Hivju, Ane Dahl Torp, Helén Vikstvedt, Juni Dahr og Eldar Skar. Skuespillernes teknikker gir oss ikke bare bedre forståelse for film, serier og teater, men også kommunikasjon og fortelling – og hvordan vi kan spille våre egne roller i livet bedre: lese situasjoner, være mer tilstede, være modigere.

Juks, bedrag og selvbedrag, og hvordan de gjør oss til ekte mennesker

I foredraget basert på boka «Bløff», får du svar på spørsmål som: Går det an å gjenkjenne en løgner? Kan selvbedrag gjøre deg mer produktiv? Hvorfor tror folk på løgner på internett? Ikke minst lærer du om hvordan alle mennesker konstant leter etter tegn på autentisitet, både hos hverandre og gjenstandene rundt seg: Vår higen etter merkevarer og «naturlige» produkter springer ut av en grunnleggende lengsel etter «ekte vare» og angst for å bli lurt, som tidvis fører oss på villstrå.

Klum Intimates String THONG Heidi SOFIA Du er ikke så smart som du tror

Den største personlige lærdommen av å skrive en bok om juks og bedrag, fant Bår Stenvik da han forsto hvor gjennomsyret verden er av selvbedrag. De fleste av oss tror at vi er penere og flinkere enn vi egentlig er, og er mestre i å finne unnskyldninger for oss selv. Anlegget for selvbedrag er nedarvet, og ofte er det faktisk nyttig. Men andre ganger blinder det oss for fakta vi burde konfrontere. Lær om hvorfor vi mennesker er så gode til å lure oss selv, og når vi burde være mer selvkritiske.

Intimates THONG Klum SOFIA String Heidi Hva gjør kunstig intelligens med oss som mennesker?

I den kritikerroste romanen «Informasjonen» tegner Bår Stenvik et bilde av mennesket i informasjonsalderen, og gir liv til de spørsmålene stordata og kunstig intelligens reiser for arbeidet, kjærligheten og hverdagen. Dette foredraget gir et annerledes perspektiv på vår tids teknologiske omveltninger, når Stenvik forteller om hva som skjer med hovedpersonene Sven og Nora i boka, og samtidig setter temaet i historisk og samfunnsmessig kontekst.

Bår Stenvik har 3 vurderinger

Heidi Intimates Klum SOFIA THONG String Bente Riise

29. november 2017

Norsk tidsskiftforening

6

Vi ba Bår Stenvik halde føredrag på Tidsskriftdagen 2017. Det fekk tittelen «Magi og vitenskap. Hva trylling har lært meg om å lage fortellinger av fakta». Han heldt eit interessant, poengtert og fargerikt foredrag om dramaturgi, jamvel der han oppsummerte dei viktigaste punkta med ein song av David Byrne! Det var kjempebra levert, og vi fekk mange fine tilbakemeldingar etterpå. Det var både nyttig og underhaldande for skribentar og redaktørar. Og for ei songstemme, då!

Tuva Ørbeck Sørheim

5. oktober 2017

Kagge Forlag

Bår Stenvik holdt et skrivekurs for oss i Kagge Forlag, og vi var så fornøyd med kurset. Det var konkret og nyttig, både for forfattere og forlagsansatte, og i tiden etter kurset har vi stadig referert til Bårs gode poenger. Bår hadde også en levende form, som holdt alle engasjert gjennom hele foredraget.

Mette Louise Sandsmark

20. mars 2017

Grenland Filmklubb

5

SOFIA String Intimates Heidi THONG Klum Grenland Filmklubb hadde nylig Bår Stenvik på besøk med foredraget «Skuespillernes hemmeligheter» basert på boka «Å bli en annen». Interessant og engasjerende, dette anbefaler vi!

Legg igjen en vurdering

3
5
6
Intimates Heidi Klum String SOFIA THONG

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

String Heidi Intimates SOFIA Klum THONG

2018 © Talerlisten AS

Klum SOFIA THONG Intimates Heidi String 7dEqXwxwA Klum SOFIA THONG Intimates Heidi String 7dEqXwxwA Klum SOFIA THONG Intimates Heidi String 7dEqXwxwA Klum SOFIA THONG Intimates Heidi String 7dEqXwxwA Klum SOFIA THONG Intimates Heidi String 7dEqXwxwA

Vi benytter cookies på talerlisten.no til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester. OK, jeg forstår.