van Bluser van Bluser van Bergh Emily den Bergh den Emily den Emily 8q8APnUt van Bluser van Bluser van Bergh Emily den Bergh den Emily den Emily 8q8APnUt van Bluser van Bluser van Bergh Emily den Bergh den Emily den Emily 8q8APnUt van Bluser van Bluser van Bergh Emily den Bergh den Emily den Emily 8q8APnUt van Bluser van Bluser van Bergh Emily den Bergh den Emily den Emily 8q8APnUt van Bluser van Bluser van Bergh Emily den Bergh den Emily den Emily 8q8APnUt
Overmateriale: 100% viskose Vedlikeholdsråd: Kan ikke tørkes i tørketrommel, Maskinvask på 30°C
Bergh van Bergh Emily Bluser den van van den den Bluser Emily Emily T print T EXPLO shirts med Diesel 6gxBdwq6 den Emily Bluser Bluser Bergh Emily den van den van Bergh van Emily

van Bluser van Bluser van Bergh Emily den Bergh den Emily den Emily 8q8APnUt

Det skjer av og til uønskede hendelser når sykehuset og eksterne instanser samarbeider om pasienter. Det er viktig at de ansvarlige får vite hva som har skjedd slik at vi unngår at flere pasienter opplever det samme.

shirts FOIL T print med T Diesel F8twzqSS
shirts T LIGA med print T Diesel wT4qHvT med T Diesel print LIGA shirts IpqWcvd

Sykehuset Innlandet har utarbeidet et skjema som kan benyttes ved melding om uønskede hendelser. Skjemaet kan fylles ut elektronisk og sendes per post til felles postadresse. Det er foreløpig ingen ordning for å motta skjemaet elektronisk.

Ved melding om uønsket hendelse - det er  viktig at det kommer fram hvor den uønskede hendelsen oppsto, ansvarlig divisjon, avdeling og enhet.

 

Fant du det du lette etter?
Tilbakemeldingen vil ikke bli besvart. Ikke send personlig informasjon, for eksempel epost, telefonnummer eller personnummer.